Turbot amb verduretes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lolita Rexach
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes

INGREDIENTS

  • 4 trossos de turbot salvatge
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/2 got d'oli
  • 2 escalunyes petites
  • 2 pastanagues
  • 100 g de mongeta verda
  • 1 got de brou de verdures
  • romaní
  • farigola
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el vi en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau durant uns minuts.

Seguidament flamegeu-lo i deixeu-lo reduir uns minuts més.

Mentrestant, salpebreu el turbot i salteu-lo en una paella amb oli.

A continuació, en un cassó amb oli sofregiu l'escalunya picada durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi la pastanaga ratllada, la farigola i el romaní, deixeu-ho sofregir tot un junt durant un parell de minuts més, retireu la farigola i el romaní i poseu-hi les mongetes.

Al cap d'uns 5 minuts, afegiu-hi el turbot i el brou de verdures i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, poseu-hi el vi reduït i deixeu-ho coure 3 minuts més.

I ja per acabar, emplateu el turbot amb les verdures al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Anar al contingut