Turbot amb verduretes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lolita Rexach
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
INGREDIENTS
- 4 trossos de turbot salvatge
- 1/2 got de vi blanc
- 1/2 got d'oli
- 2 escalunyes petites
- 2 pastanagues
- 100 g de mongeta verda
- 1 got de brou de verdures
- romaní
- farigola
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el vi en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau durant uns minuts.
Seguidament flamegeu-lo i deixeu-lo reduir uns minuts més.
Mentrestant, salpebreu el turbot i salteu-lo en una paella amb oli.
A continuació, en un cassó amb oli sofregiu l'escalunya picada durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi la pastanaga ratllada, la farigola i el romaní, deixeu-ho sofregir tot un junt durant un parell de minuts més, retireu la farigola i el romaní i poseu-hi les mongetes.
Al cap d'uns 5 minuts, afegiu-hi el turbot i el brou de verdures i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, poseu-hi el vi reduït i deixeu-ho coure 3 minuts més.
I ja per acabar, emplateu el turbot amb les verdures al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Seguidament flamegeu-lo i deixeu-lo reduir uns minuts més.
Mentrestant, salpebreu el turbot i salteu-lo en una paella amb oli.
A continuació, en un cassó amb oli sofregiu l'escalunya picada durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi la pastanaga ratllada, la farigola i el romaní, deixeu-ho sofregir tot un junt durant un parell de minuts més, retireu la farigola i el romaní i poseu-hi les mongetes.
Al cap d'uns 5 minuts, afegiu-hi el turbot i el brou de verdures i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, poseu-hi el vi reduït i deixeu-ho coure 3 minuts més.
I ja per acabar, emplateu el turbot amb les verdures al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.