Turbot amb samfaina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Planas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- 3/4 kg de turbot
- 200 g de ceba
- 200 g de carbassó
- 175 g d'albergínia
- 150 g de pebrot verd
- 150 g de pebrot vermell
- 400 g de tomàquet
- 50 g d'olives negres
- oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per fer la samfaina, sofregiu la ceba picada en una paella.
Quan estigui transparent, incorporeu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats. Per fer l'olivada, poseu les olives sense pinyol i una mica d'oli en un pot per triturar. Tritureu-ho amb un 'túrmix'. Tot seguit, incorporeu el carbassó, l'albergínia i el tomàquet a la samfaina. A continuació, feu el turbot en una paella molt calenta amb una mica d'oli. Comenceu pel costat de la carn. Mentrestant, salpebreu la samfaina i aparteu-la del foc. I ja per acabar, emplateu la samfaina, poseu el turbot a sobre i decoreu-ho amb l'olivada.
Quan estigui transparent, incorporeu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats. Per fer l'olivada, poseu les olives sense pinyol i una mica d'oli en un pot per triturar. Tritureu-ho amb un 'túrmix'. Tot seguit, incorporeu el carbassó, l'albergínia i el tomàquet a la samfaina. A continuació, feu el turbot en una paella molt calenta amb una mica d'oli. Comenceu pel costat de la carn. Mentrestant, salpebreu la samfaina i aparteu-la del foc. I ja per acabar, emplateu la samfaina, poseu el turbot a sobre i decoreu-ho amb l'olivada.