Turbot al vapor amb verduretes

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 turbot d'uns 350 g
  • 1 patata mitjana
  • 80 g de mongetes tendres
  • 1 gra d'all
  • 6 fulles de llorer
  • grans de pebre negre
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

1. Demaneu al peixater que us netegi el peix i que el talli per la meitat longitudinalment.
2. Peleu i esberleu la patata a talls petits perquè es coguin més de pressa al vapor.
3. En una cassola amb doble fons per coure al vapor, poseu-hi quatre dits d'aigua, llorer, els grans d'all i pebre. Deixeu que arrenqui el bull.
4. Al sostre de sobre, coeu-hi les mongetes tendres i les patates amb una mica de sal.
5. Al cap d'uns 6 minuts, afegiu-hi el peix i tapeu-ho.
6. Quan sigui cuit, ja ho podeu emplatar i escampeu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge.