Tufahija (Pomes amb nous) - Bòsnia i Hercegovina
- Programa: Karakia
- Cuina: Mirsad Ajanović "Ćiva" , bar "Una Altra Cosa", l'Escala
INGREDIENTS
- pomes
- nous
- sucre
- crema de llet
- mantega
- aigua
PREPARACIÓ
Trinxeu les nous ben fines.
Peleu les pomes i buideu-les.
En un cassó amb aigua i unes quantes cullerades de sucre, feu-hi bullir les pomes, però tenint en compte que no us quedin gaire toves.
Traieu les pomes del cassó i deixeu-les refredar, cap per avall, damunt d'un plat.
En una paella amb una mica de mantega, fregiu-hi les nous trinxades amb un raig de crema de llet. Remeneu-ho fins que us quedi us pasta cremosa amb què farcireu les pomes.
Se solen servir amb una mica de nata muntada i unes quantes cireres confitades.
Peleu les pomes i buideu-les.
En un cassó amb aigua i unes quantes cullerades de sucre, feu-hi bullir les pomes, però tenint en compte que no us quedin gaire toves.
Traieu les pomes del cassó i deixeu-les refredar, cap per avall, damunt d'un plat.
En una paella amb una mica de mantega, fregiu-hi les nous trinxades amb un raig de crema de llet. Remeneu-ho fins que us quedi us pasta cremosa amb què farcireu les pomes.
Se solen servir amb una mica de nata muntada i unes quantes cireres confitades.