Truiteta de gambetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Clotet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de gambetes
- 1/2 l d'aigua
- 1/4 kg de farina
- 1 ceba
- 1 cullerada de julivert picat
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol l'aigua i la farina i remeneu-ho amb el batedor fins que aconseguiu una massa ben fina.
A continuació, afegiu-hi la ceba picada, les gambetes i el julivert picat i remeneu-ho tot bé.
Tot seguit, deixeu-ho reposar a la nevera durant dues hores.
Finalment, poseu un parell de cullerades de la massa en una paella amb oli abundant i fregiu-la fins que quedi ben torrada.
A continuació, afegiu-hi la ceba picada, les gambetes i el julivert picat i remeneu-ho tot bé.
Tot seguit, deixeu-ho reposar a la nevera durant dues hores.
Finalment, poseu un parell de cullerades de la massa en una paella amb oli abundant i fregiu-la fins que quedi ben torrada.