Truita Rossini

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Giorgio

INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 100 g de fetge fresc d'ànec
  • 1 tòfona negra
  • 1 gotet de vi de Marsala
  • fons de carn
  • mantega- sal

PREPARACIÓ

Comenceu posant una mica de mantega en una paella.
Quan s'hagi desfet, afegiu-hi el fetge d'ànec tallat a daus i deixeu-lo daurar una mica. Després incorporeu-hi la tòfona negra ratllada. Mentrestant, bateu l'ou amb una mica de sal. Per a fer la salsa de Marsala, deixeu reduir el vi en una paella. A continuació aboqueu-hi fons de carn i espereu que acabi de reduir. Un cop tingueu el fetge daurat, saleu-lo i afegiu-lo a l'ou batut. Prepareu la truita en una paella amb una mica de mantega fosa. En una paella a part, i amb mantega, salteu l'escalopa de fetge d'ànec. Finalment, munteu el plat amb la truita i el fetge d'ànec al damunt. Per acabar la salsa, traieu-la del foc, poseu-hi mantega i lligueu-la.