Truita jardinera

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    +Obre

    Les verdures i hortalisses de fulla verda, com les dolcetes, aporten molt poques calories i, en canvi, són riques en aigua, fibra, vitamines i minerals; especialment les més verdes.

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    6 ous     

    100 g de nyàmeres netes i pelades

    70 g de mongeta verda   

    1 pebrot verd

    una cullerada de cafè de llevat    

    julivert

    dolcetes    

    sal

    pebre

    flors de nyàmeres 

    avellanes torrades

    llard

    oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Un cop netes i pelades, tallem a la brunesa les nyàmeres, 70 g de mongeta verda i 1 pebrot verd.
  2. Saltem la barreja de vegetals en una paella amb una barreja de llard i oli OVE. Ho reservem en un bol.
  3. Batem els 6 ous i els afegim al bol dels vegetals amb una culleradeta de cafè de llevat.
  4. Piquem julivert i l'afegim al bol. Ho salpebrem.
  5. Piquem un grapat d'avellanes de Reus en un morter.
  6. Fem les truites d'una en una a la paella, repartint el contingut del bol en quatre parts.
  7. Emboliquem la truita a mig fer sobre si mateixa i la retirem de la paella encara crua per dins.
  8. Obrim la truita al plat com si fos un coulant i hi posem les dolcetes per sobre, un raig d'oli OVE, avellana de Reus picada i unes flors de les nyàmeres.