Truita en suc picant

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums són un aliment molt nutritiu, ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana menjar-ne 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    250 g de brou de bacallà         

    250 g de bacallà esqueixat      

    200 g de mongeta del ganxet cuita    

    15 g de maizena (una culleradeta)

    12 ous     

    2 grans d'all

    1 caiena          

    un manat d'alfàbrega    

    un raig de vi ranci

    sal

    oli OVE

    pebre blanc

    pebre vermell dolç

    aigua mineral

PREPARACIÓ

 

  1. Fem a una olla exprés un  brou a base de pells i cues de bacallà en un litre d'aigua mineral. Ho bullim durant una hora i ho deixem dues de repòs.
  2. Colem el brou de bacallà en un pot alt i el fem reduir fins a deixar-ho en uns 250 g.
  3. Laminem 2 grans d'all i 1 caiena i els fem ballar en un pot amb oli OVE.
  4. Hi afegim 1 cullerada de pebre vermell dolç i ho ofeguem amb un raig de vi ranci. Deixem evaporar l'alcohol.
  5. En una tassa desfem amb aigua 15 g de maizena.
  6. Afegim la maizena i el brou reduït al pot del refregit. Ho remenem i ho reservem.
  7. Traiem de la nevera un tàper en què hi tenim 200 g de mongeta del ganxet cuita i un altre amb 250 g de morro de bacallà esqueixat.
  8. Batem en un bol 3 ous i hi afegim 1/4 part de les mongetes i del bacallà esqueixat, sal, pebre blanc i  unes fulles d'alfàbrega. Ho barregem.
  9. Escalfem una paella amb oli OVE i hi fem la truita.
  10. Servim en un plat fondo el suc, la truita i unes fulles d'alfàbrega al damunt.
Anar al contingut