Truita dolça de rossinyolics
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Maria Pérez Lidón (Fredes, Castelló)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 500 g de rossinyolics tendres (o secs)
- 100 g de sucre
- 4 ous
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 1 copa de rom
- Sal
PREPARACIÓ
1. Netegeu els rossinyolics tendres. Si els rossinyolics són secs, poseu-los en remull durant mitja hora amb aigua tèbia.
2. Un cop escorreguts, bateu els ous, barregeu-los amb els bolets i feu la truita.
3. Quan tingueu feta la truita, cobriu-la amb sucre, regueu-la amb el rom
i seguidament flamegeu-la. Ja la podeu servir. És recomanable que el rom estigui
a temperatura ambient
2. Un cop escorreguts, bateu els ous, barregeu-los amb els bolets i feu la truita.
3. Quan tingueu feta la truita, cobriu-la amb sucre, regueu-la amb el rom
i seguidament flamegeu-la. Ja la podeu servir. És recomanable que el rom estigui
a temperatura ambient