Truita de riu al forn
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 truita de riu d'uns 350 g
- 1 patata mitjana
- 1 cullerada d'ametlla marcona a làmines
- 1 cullerada de panses de Corint
- 1 cullerada de mantega
- 2 llenques finetes de bacon
- 1 cullerada de mel
- 1 brot d'anet fresc
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
1. Peleu i talleu les patates a rodanxes d'uns 2 mm de gruix amb la Mandolina.
2. Desfeu la mel en mig got d'aigua tèbia. Remulleu-hi les panses.
3. Escalfeu el plat "crisp" uns 2 minuts.
4. Poseu-hi la mantega, les ametlles, el bacon i les panses, i coeu-ho un minut.
5. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, i daureu-ho 1 minut més.
6. Mulleu-ho tot amb una mica del suc de maceració de les panses, i afegiu-hi una mica d'anet tallat petit.
7. Per últim, salpebreu la truita i coeu-la de 3 a 5 minuts, girant-la a mitja cocció.
8. Quan la truita sigui daurada i les patates tendres, pareu la cocció i deixeu-ho reposar 2 min dins del forn. Guarniu el plat i que vagi de gust.
2. Desfeu la mel en mig got d'aigua tèbia. Remulleu-hi les panses.
3. Escalfeu el plat "crisp" uns 2 minuts.
4. Poseu-hi la mantega, les ametlles, el bacon i les panses, i coeu-ho un minut.
5. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, i daureu-ho 1 minut més.
6. Mulleu-ho tot amb una mica del suc de maceració de les panses, i afegiu-hi una mica d'anet tallat petit.
7. Per últim, salpebreu la truita i coeu-la de 3 a 5 minuts, girant-la a mitja cocció.
8. Quan la truita sigui daurada i les patates tendres, pareu la cocció i deixeu-ho reposar 2 min dins del forn. Guarniu el plat i que vagi de gust.