Truita de patates

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    +Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat. Se'n poden prendre de 3 a 4 a la setmana.

INGREDIENTS

  • 650 g de patates monalisa

    1 ceba

    mig porro

    1 gra d'all

    6 ous

    un raig de nata

    pebre blanc

    oli d'oliva

PREPARACIÓ

Posem aigua en un pot i, quan bulli, hi tirem l'all i l'escaldem. Quan arrenqui el bull, ho parem i canviem l'aigua 3 cops. Després del tercer cop, en traiem el germinat.

Tallem la ceba, el porro i l'all a trossets molt petits. Ho posem a suar tot: ho posem al foc amb oli i ho anem remenant durant uns 30 minuts. Els últims 5 minuts apugem el foc i ho enrossim tot.  

Tallem la patata molt fina i la fem suar en una paella amb oli d'oliva. Hi afegim la ceba.

Batem dos ous amb sal i una mica de pebre i hi afegim un raig de nata al final.

Posem la barreja de la patata i la ceba en un bol, després hi afegim l'ou batut i ho barregem.

Posem un raig d'oli en una paella i fem la truita. La tombem amb l'ajuda d'un plat.