Truita de patates al revés i Paperina de verdures

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Truita de patates al revés
  • 4 patates blanques
  • 4 ous
  • 1 ceba grossa
  • ous d'arengada en conserva
  • Paperina de verdures
  • 1 remolatxa crua
  • 1 ceba de Figueres grossa
  • 1 pastanaga mitjana
  • 1 carbassó petit
  • 1 albergínia mitjana
  • 1 iuca
  • 1 plàtan mascle verd
  • Per a l'arrebossat:
  • 1/2 l de llet sencera
  • farina per fregir
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Truita de patates al revés
  1. Comencem el plat perfilant la patata, l'anem arrodonint.
  2. En tallem un tros per fer-ne la tapa del recipient, i comencem a buidar la patata fins que tingui forma.
  3. Posem les peces en una paella amb força oli de gira-sol fins que quedin dauradetes. Un cop marcades, en traiem l'excés d'oli. En fem una primera cocció, només per marcar-les.
  4. Fregim la ceba.
  5. En una safata d'anar al forn, hi posem els recipients. Els omplim amb la ceba que hem daurat. Després un ou a cada un dels recipients, una mica de caviar d'arengada, una espurneta de sal, i finalment els tapem.
  6. I els posem al forn, a 200 graus i al voltant de 5 minuts.

Paperina de verdures
  1. Per preparar les xips, tallarem totes les verdures amb una mandolina, i les remullem amb llet: el plàtan, la iuca, els discos de ceba, dins la llet, i tallem l'albergínia també en discos.
  2. Passem les verdures remullades per un colador xinès, per treure'n l'excés de llet. Les arrebossem amb la farina i les fregim en força oli de gira-sol.
Anar al contingut