Truita de patata i ceba amb ou d'estruç

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ou d'estruç
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 kg de patates blanques
  • 1 ou d'estruç
  • sal
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

1.Per preparar aquesta truita comencem daurant la ceba a la cassola. Quan sigui ben rossa, hi aboquem les patates. Una mica de sal i deixem que també es vagin daurant. Ho tapem i abaixem el foc.

2.Trenquem l'ou d'estruç, li traiem una mica de clara i aboquem en un segon bol la resta de l'ou. Recordeu que un ou d'estruç equival a dues dotzenes dels de gallina! Hi afegim sal. Hi posem a dins les patates i la ceba. Ho barregem tot sense haver batut l'ou abans, a continuació ho aboquem tot en una paella calenta.

3.Anem separant l'ou de la paella amb una espàtula pels costats, vigilant que no se'ns enganxi. Posem oli pel perímetre de la paella i deixem que es vagi fent poc a poc.

4. Ha arribat el moment de girar la truita. Tornem a escalfar la paella, hi afegim un rajolinet d'oli i l'hi tornem a abocar.
Anar al contingut