Truita de mongetes amb relleus

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Truita de mongetes amb relleus
  • (per a 4 persones)
  • restes d'embotit
  • 3 cullerades de pasta de tomàquet dessecat
  • 1 pot de mongetes de Santa Pau
  • 1 ceba tendra
  • fulles d'enciam francès
  • 6 ous (300 ml d'ou pasteuritzat)

PREPARACIÓ

1. Esbandim les mongetes de Santa Pau a sota de l'aixeta i les passem per un colador, per treure'n l'excés d'aigua. Les reservem.
2. Tallem les restes d'embotits a dauets i piquem la ceba tendra.
3. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem els dauets d'embotit i la ceba picada.
4. Tallem a la juliana l'enciam francès i l'afegim a la paella.
5. Barregem en un bol les mongetes amb la pasta de tomàquet dessecat.
6. Afegim al bol el contingut de la paella i ho barregem tot bé.
7. És el moment d'incorporar al bol els ous (amb closca o pasteuritzats).
8. Escalfem una paella antiadherent amb un bon raig d'oli i hi aboquem el contingut del bol.