Truita de guerra amb patates simulades

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de pimentó
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Safrà torrat en pols
  • Sal
  • 200 g de farina de blat
  • Aigua
  • 2 kg de taronges
  • 2 ceba de Figueres

PREPARACIÓ

1. Peleu les taronges deixant-hi la part blanca.

2. Traieu la part blanca el més sencera possible i amb la mínima quantitat de polpa.

3. Feu arrencar el bull a aquest blanc de taronja tres vegades seguides partint d'aigua freda, i, després, escorreu-lo bé.

4. Un cop escorregut, talleu-lo en porcions com si fos la patata de la truita i fregiu-lo amb la ceba tallada.

5. A part, poseu el bicarbonat, la sal, el pimentó i el safrà en un bol i remeneu-ho tot. Afegiu-hi l'oli i la farina i deixateu-ho amb aigua fins que n'obtingueu una massa més aviat espessa. Deixeu-la reposar 10 minuts a temperatura ambient.

6. Amb aquesta massa de farina, i la “patata” i ceba fregides, heu de fer com si féssiu una truita de patates.

7. Serviu-la inmediatament.