Truita de carxofes amb ous d'ànec

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Truita de carxofes amb ous d'ànec
  • 2 kg de carxofes
  • 3 ous d'ànec
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge
  • Truita de pèsols i botifarra negra amb ous de periquita
  • 200 g de pèsols congelats
  • 150 g de botifarra negra
  • 4 ous de periquita
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

Truita de carxofes amb ous d'ànec
1.En primer lloc, salpebrem les carxofes i les aboquem a la paella, amb molt oli, i més pebre.

2.Deixem que les carxofes es vagin daurant. Després hi aboquem la quantitat d'aigua que puguin absorbir perquè quedin més tendres.

3.Trenquem tres ous d'ànec en un bol. Hi posem una mica de sal i hi afegim les carxofes. Ho barregem tot i ho posem a la paella

4.Per girar-la, ho podem fer amb un plat untat d'oli.


Truita de pèsols i botifarra negra amb ous de periquita
1.Comencem la tercera truita posant una mica d'oli a la paella, i la botifarra negra. Quan es comenci a desfer, hi aboquem els pèsols i hi tirem una espurneta de sal.

2.Repetim el mateix procediment, però aquesta vegada amb els ous de periquita.