Truita de bacallà esqueixat

INGREDIENTS

  • 8 ous
  • 4 grans d'all
  • 2 branques de julivert
  • 200 grams de bacallà esqueixat i remullat
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Pelem els alls i els tallem a rodelles. Els posem a la paella amb un raig d'oli i deixem que s'estovin un moment.

2. Escorrem bé el bacallà i l'incorporem als alls, i ho deixem coure uns moments.

3. Deixatem els ous, hi tirem el julivert picat, hi posem una mica de sal i fem la truita.

Consells

. En aquesta truita de bacallà cal vigilar el remullat del bacallà, sobretot la quantitat de sal que posem als ous per evitar que ens quedi salada.

. Hi ha qui posa, a part dels alls, pebrot verd i vermell tallats a daus petits.

. Hem de tenir molt en compte de no deixar coure el bacallà excessivament perquè no deixi anar aigua; si no, s'ha d'escórrer.