Truita blanca

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Truita blanca
  • 50 g de col
  • 2 orellanes de tomàquet
  • 4 clares d'ou
  • 1 culleradeta de llavors de rosella
  • 50 g de botifarra del perol
  • 1 grapat de pèsols

PREPARACIÓ

1. Tallem la col a la juliana
2. Escalfem una paella, hi tirem un rajolí d'oli, hi aboquem la col, la salem i la daurem.
3. Tallem ara els tomàquets a làmines i els afegim a la paella.
4. Ara li toca a la botifarra: la tallem a trossets i l'afegim a la paella també.
5. Abaixem una mica el foc i hi aboquem els pèsols amb el pessic de llavors de rosella. Quan la col sigui cruixent, apaguem el foc.
6. Posem les clares en un bol gros, hi aboquem el contingut de la paella i barregem tots els ingredients.
7. Escalfem una paella, hi tirem un raig d'oli perquè no s'hi enganxi la truita i aboquem el contingut del bol a la paella.
8. Fem la truita a foc fort i, quan es comenci a fer la crosta a la part de sota, abaixem el foc i la girem. Un cop girada, ja la tindrem a punt per anar al plat.