Trufes gelades de xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Estrada Canal
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1.100 g nata muntada
- 750 g xocolata negra 70% cacau
- 500 g granet de xocolata negra
- melmelades (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la xocolata en un bol de vidre i foneu-la en un cassó al bany maria.
Mentrestant, escalfeu 300 grams de nata muntada al microones fins que sigui calenta.
A continuació, barregeu la nata amb la xocolata fosa fins que quedi una trufa homogènia, incorporeu-hi 800 grams de nata muntada, de mica en mica perquè no perdi aire, barregeu-ho bé fins que torni a quedar homogeni, aboqueu-ho en una safata alta, tapeu-la amb paper film i deixeu-la refredar a la nevera durant un parell d'hores.
Tot seguit, ompliu una màniga pastissera amb la crema de trufa, aboqueu-ne porcions sobre un plat ple de granet de xocolata, arrebosseu-les bé amb les mans i doneu-los forma rodona.
I ja per acabar, serviu les trufes acompanyades d'una bona melmelada no gaire dolça de fruits vermells.
Mentrestant, escalfeu 300 grams de nata muntada al microones fins que sigui calenta.
A continuació, barregeu la nata amb la xocolata fosa fins que quedi una trufa homogènia, incorporeu-hi 800 grams de nata muntada, de mica en mica perquè no perdi aire, barregeu-ho bé fins que torni a quedar homogeni, aboqueu-ho en una safata alta, tapeu-la amb paper film i deixeu-la refredar a la nevera durant un parell d'hores.
Tot seguit, ompliu una màniga pastissera amb la crema de trufa, aboqueu-ne porcions sobre un plat ple de granet de xocolata, arrebosseu-les bé amb les mans i doneu-los forma rodona.
I ja per acabar, serviu les trufes acompanyades d'una bona melmelada no gaire dolça de fruits vermells.