Trufes de xocolata

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    +Obre

    La nata és un làctic molt ric en vitamina D, imprescindible per a la regulació del calci en el metabolisme ossi.

INGREDIENTS

  • 4 cullerades de cacau en pols
  • 400 g de nata del 35%
  • 200 g de xocolata negra del 70%
  • 1 raig de conyac
  • 2 llimes
  • sucre

PREPARACIÓ

1.- Desfem 200 g de nata i la xocolata en un pot a foc molt baix. Un cop s'hagi desfet tot, hi afegim el raig conyac.



2.- Ho posem dins d'una mànega pastissera sense tancar, perquè es refredi una mica, no del tot.



3.- En una safata amb paper sulfurat, hi anem posant xurros de la crema o barreja anterior.



4.- Els fiquem al congelador fins que es quedin sòlids per poder-los tallar còmodament.



5. Posem nata i sucre dins d'un bol i ho batem. Netegem les llimes i en ratllem dues. Ho barregem tot.



6.- Un cop sòlids, els tallem i en fem boletes amb les mans. Seguidament, els arrebossem amb el cacau en pols i les trufes ja estan llestes.



7.- Servim les trufes amb la nata.