Trufa de xocolata amb calçots caramel·litzats

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Tomàs Cuadrado
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa

INGREDIENTS

  • 10 calçots
  • 200 g de cobertura de xocolata 54% de cacau
  • 50 g de sucre
  • 100 cl de crema de llet
  • fideus de xocolata

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb sucre, caramel·litzeu els calçots, nets i tallats a trossos molt petits.
Mentrestant, poseu la crema de llet i la xocolata trossejada en un cassó al bany maria. Quan la xocolata estigui desfeta, afegiu-hi els calçots i remeneu-ho bé. Tot seguit, deixeu-ho refredar a la nevera. Quan la massa agafi consistència, feu-ne boletes amb les mans, arrebosseu-les amb fideus de xocolata i torneu-les a refredar a la nevera.