Tronc de lluç al forn

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Soler
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 4 troncs de lluç
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • sal
  • oli Per a la picada:
  • 1 grapat de nous
  • julivert
  • safrà
  • 1 got de vi ranci
  • 2 grans d'all

PREPARACIÓ

Per començar, fregiu les patates a la paella.
Mentrestant, per fer la picada, poseu dos grans d'all i sal en un morter i piqueu-ho. Tot seguit, afegiu-hi les nous, el julivert i uns brins de safrà i torneu a picar-ho. Després incorporeu-hi el vi ranci. Quan les patates estiguin rosses, retireu-les de la paella i fregiu-hi les cebes. Després poseu-la en un plat damunt de les patates. Tot seguit, afegiu-hi una mica de sal, el lluç i la picada. Finalment, poseu-ho al forn uns 15 minuts a 180 graus i, passat aquest temps, ja podreu servir el plat.