Trinxat de patata i pebrot amb "lloritos" cruixents

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Marquès
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de patates
  • 2 pebrots verds
  • 12 lloritos (raors)
  • farina
  • un gra d'all sense pelar
  • sal maldon i pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu l'oli en una paella. Afegiu-hi un gra d'all amb un tall i deixeu que agafi color.
Després, incorporeu-hi les patates pelades i salades i el pebrot verd tallat. Quan estigui tot ben fregit, retireu la patata i el pebrot, i trinxeu-ho amb l'ajuda d'una cullera. Tot seguit, saleu els lloritos, enfarineu-los i fregiu-los a la mateixa paella on heu fregit les patates i el pebrot. Quan estiguin ben rossos, retireu-los i deixeu-los sobre un paper absorvent. I ja, per acabar, emplateu la patata i el pebrot trinxats i col·loqueu-hi al damunt els lloritos. Podeu decorar el plat amb una mica de sal maldon.