Trinxat amb lletons de vedella i llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Dani Lechuga
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Caldeni, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
L'aportació de nutrients més important d'aquest plat són les proteïnes, que ens proporcionen la base necessària per al creixement i la regeneració de teixits.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 400 g de lletons dessagnats
- 8 llagostins grossos
- 1 kg de patates
- 2 cebes tendres
- reducció de vinagre balsàmic
- 1 l d'oli d'oliva suau
- brots vegetals
- sal
- pebre
- sal negra hawaiana
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli abundant confiteu les patates i les cebes, pelades tallades a daus, durant 15 minuts a foc suau. Seguidament, retireu-les de l'oli, coleu-les, poseu-les en un motlle, premeu-ho bé amb una forquilla i deixeu-ho refredar uns minuts.
Després, desemmotlleu el trinxat i salteu-ho en una paella amb una mica d'oli fins que quedi dauradet.
A continuació, en un cassó amb aigua bullint escaldeu els lletons durant un parell de minuts. Tot seguit, talleu-los a trossos, salpebreu-los i salteu-los en una paella sense oli.Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostins ja pelades i salades.
I ja per acabar, emplateu el trinxat, poseu-hi els lletons i els llagostins a sobre i guarniu el plat amb els brots vegetals, la reducció de vinagre balsàmic, la sal hawaiana i el cibulet picat.
Després, desemmotlleu el trinxat i salteu-ho en una paella amb una mica d'oli fins que quedi dauradet.
A continuació, en un cassó amb aigua bullint escaldeu els lletons durant un parell de minuts. Tot seguit, talleu-los a trossos, salpebreu-los i salteu-los en una paella sense oli.Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostins ja pelades i salades.
I ja per acabar, emplateu el trinxat, poseu-hi els lletons i els llagostins a sobre i guarniu el plat amb els brots vegetals, la reducció de vinagre balsàmic, la sal hawaiana i el cibulet picat.