Trhanec (El "trencat") - Txèquia
- Programa: Karakia
- Cuina: Monika Zgustová i Katerina Duchoslavová, Sitges
INGREDIENTS
- 4 ous
- llet
- farina
- sucre
- sal
- melmelada
- confitura de gerds
PREPARACIÓ
Bateu els ous i barregeu-los amb un rajolí de llet, un parell de cullerades de farina, unes 8-10 cullerades de sucre (al vostre gust de dolçor) i un puntet de sal.
Quan tingueu aquesta massa fina ben barrejada, aboqueu-la en una paella bastant ampla i deixeu que es cogui. No patiu per si se us trenca aquesta mena de truita quan la gireu, perquè se serveix a trossos.
Mentretant escalfeu lleugerament la melmelada de gerds en un cassó.
Serviu el trhanec a trossos amb unes cullereades de la melmelada tèbia per sobre.
Quan tingueu aquesta massa fina ben barrejada, aboqueu-la en una paella bastant ampla i deixeu que es cogui. No patiu per si se us trenca aquesta mena de truita quan la gireu, perquè se serveix a trossos.
Mentretant escalfeu lleugerament la melmelada de gerds en un cassó.
Serviu el trhanec a trossos amb unes cullereades de la melmelada tèbia per sobre.