Torka (Guisat de verdures) - Índia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Rajwinder Kaur, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 o 3 patates
  • 2 albergínies
  • 1 ceba grossa
  • 1 pebrot verd (picant)
  • 4 tomàquets madurs
  • oli

PREPARACIÓ

Talleu la ceba a tires llargues, no gaire primes i sofregiu-la en una cassola, a foc viu, amb un bon raig d'oli.
Quan la ceba comenci a enrossir-se, afegiu-hi els tomàquets tallats (de cada tomàquet feu-ne sis o vuit trossos) i una mica de pebrot verd picant, també tallat a trossos petits. Remeneu-ho sovint.
Talleu les albergínies i les patates a trossos, esbandiu-los i reserveu-los.
Al cap d'uns quants minuts, incorporeu-los a la cassola i continueu remenant-ho.
Tapeu la cassola amb un plat i deixeu que faci xup-xup uns 15 o 20 minuts.
Anar al contingut