Torka (Guisat de verdures) - Índia
- Programa: Karakia
- Cuina: Rajwinder Kaur, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 o 3 patates
- 2 albergínies
- 1 ceba grossa
- 1 pebrot verd (picant)
- 4 tomàquets madurs
- oli
PREPARACIÓ
Talleu la ceba a tires llargues, no gaire primes i sofregiu-la en una cassola, a foc viu, amb un bon raig d'oli.
Quan la ceba comenci a enrossir-se, afegiu-hi els tomàquets tallats (de cada tomàquet feu-ne sis o vuit trossos) i una mica de pebrot verd picant, també tallat a trossos petits. Remeneu-ho sovint.
Talleu les albergínies i les patates a trossos, esbandiu-los i reserveu-los.
Al cap d'uns quants minuts, incorporeu-los a la cassola i continueu remenant-ho.
Tapeu la cassola amb un plat i deixeu que faci xup-xup uns 15 o 20 minuts.
Quan la ceba comenci a enrossir-se, afegiu-hi els tomàquets tallats (de cada tomàquet feu-ne sis o vuit trossos) i una mica de pebrot verd picant, també tallat a trossos petits. Remeneu-ho sovint.
Talleu les albergínies i les patates a trossos, esbandiu-los i reserveu-los.
Al cap d'uns quants minuts, incorporeu-los a la cassola i continueu remenant-ho.
Tapeu la cassola amb un plat i deixeu que faci xup-xup uns 15 o 20 minuts.