Tonyina escabetxada

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Albert Asin Bayen
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 talls de ventresca de tonyina
  • 2 cebes
  • 1 manat d'herbes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 pastanaga
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 gotet de vinagre
  • 1 gotet de vi blanc
  • sal
  • pebre en gra
  • pebre vermell dolç
  • 1/2 cullerada de fècula de blat de moro Per a la guarnició: -fulles d'enciams de tipus diferents

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una olla la pastanaga tallada, la ceba trinxada, els alls, les herbes, el pebre, l'oli, el vinagre i el vi.
Deixeu-ho coure durant 10 minuts.A continuació, salpebreu la tonyina i incorporeu-la a l'olla. Afegiu-hi pebre vermell i fècula de blat de moro. Remeneu-ho i deixeu-ho coure 10 minuts més.I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles d'enciam.