Tonyina escabetxada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Asin Bayen
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 talls de ventresca de tonyina
- 2 cebes
- 1 manat d'herbes
- 1 cabeça d'alls
- 1 pastanaga
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 gotet de vinagre
- 1 gotet de vi blanc
- sal
- pebre en gra
- pebre vermell dolç
- 1/2 cullerada de fècula de blat de moro Per a la guarnició: -fulles d'enciams de tipus diferents
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una olla la pastanaga tallada, la ceba trinxada, els alls, les herbes, el pebre, l'oli, el vinagre i el vi.
Deixeu-ho coure durant 10 minuts.A continuació, salpebreu la tonyina i incorporeu-la a l'olla. Afegiu-hi pebre vermell i fècula de blat de moro. Remeneu-ho i deixeu-ho coure 10 minuts més.I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles d'enciam.
Deixeu-ho coure durant 10 minuts.A continuació, salpebreu la tonyina i incorporeu-la a l'olla. Afegiu-hi pebre vermell i fècula de blat de moro. Remeneu-ho i deixeu-ho coure 10 minuts més.I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles d'enciam.