Tonyina amb saltat thai

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tonyina amb saltat thai
  • (per a 2 persones)
  • 2 lloms de tonyina
  • 50 g de tirabecs
  • tomàquets de branca petits
  • 2 pebrots del piquillo
  • 6 panotxes petites de blat de moro
  • 1 ceba de Figueres
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada de curri groc Thai
  • 200 ml de llet de coco

PREPARACIÓ

1. Escalfem una paella, hi afegim un rajolí d'oli i marquem la tonyina per les dues bandes.
2. Escalfem el wok i hi afegim una mica d'oli. Tallem les panolles per la meitat i les posem al wok per daurar-les.
3. Tallem els grans d'all a làmines i les afegim al wok.
4. Tallem la ceba també a làmines, molt primes i les afegim al wok. Apugem una miqueta el foc.
5. Tallem els tirabecs per la meitat i els aboquem al wok.
6. Per pelar el pebrot fàcilment, triem un bol petit de vidre i hi tirem una mica d'aigua. Posem el pebrot a dins del bol tapem el bol amb paper film i hi fem uns foradets per seguretat.
7. Fiquem el bol filmat al microones durant 1 minut 40 segons a la màxima potència.
8. Obrim el pebrot per la meitat amb un ganivet, li traiem les llavors i el pelem, estirant la pell amb els dits.
9. Tallem el pebrot a trossets i l'afegim al wok.
10. Posem al wok una cullerada de curri groc Thai i un rajolinet d'oli. Remenem tots els ingredients.
11. Afegim al wok la llet de coco i els tomàquets sencers. Tornem a barrejar tots els ingredients i els deixem coure fins que la llet de coco arrenqui el bull. I ja podem emplatar el guarniment amb la tonyina!