Tonyina amb arrop de cireres

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tonyina amb arrop de cireres
  • (per a 4 persones)
  • 1 albergínia
  • 400 g de meló
  • 400 g de síndria
  • 400 g de cireres
  • 400 g de ventresca de tonyina
  • 500 ml de vi negre
  • 100 g de sucre

PREPARACIÓ

1. Tallem a dauets la síndria, el meló i l'albergínia, sense pelar-ne cap.
2. Desossem i tallem per la meitat totes les cireres.
3. Posem una cassola de ferro al foc i hi tirem el vi i el sucre.
4. Afegim a la cassola l'albergínia i la fruita. Deixem que cogui tot a foc mitjà fins que la barreja d'ingredients agafi textura de melmelada.
5. Fem el tall de ventresca de tonyina a la planxa, sense afegir-hi oli.
6. Tallem a daus la tonyina i l'emplatem. Completem el plat amb l'arrop, una miqueta de sal i un rajolinet d'oli. Que vagi de gust!