Tonyina amb amanida de maduixots

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 4 maduixots
  • 1 llom de tonyina gruixut d'uns 150 g
  • 1 culleradeta de llavors de sèsam
  • 1 calçot
  • 1 tomàquet raff
  • 3 olives negres d'Aragó
  • 1 cabdell d'escarola
  • salsa de soja
  • 1 culleradeta de confitura de gerds
  • 1 cullerada de vinagre d'arròs
  • 2 cullerades d'oli de nous

PREPARACIÓ

Preparació : 5 minuts
Cocció: 5 minuts

1. Traieu el pinyol de les olives i trinxeu-les.
2. Feu una vinagreta amb la soja, el vinagre, l'oli, les olives i la confitura.
3. Prepareu el tomàquet, l'escarola i el calçot per fer-ne una amanida.
4. Talleu els maduixots a làmines amb la mandolina.
5. Marqueu la tonyina a la planxa amb una mica de sal i pebre.
6. Construïu l'amanida i salseu-la amb la vinagreta.
7. Afegiu-hi unes llavors de sèsam i llestos!