Tonyina amb amanida de maduixots
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 4 maduixots
- 1 llom de tonyina gruixut d'uns 150 g
- 1 culleradeta de llavors de sèsam
- 1 calçot
- 1 tomàquet raff
- 3 olives negres d'Aragó
- 1 cabdell d'escarola
- salsa de soja
- 1 culleradeta de confitura de gerds
- 1 cullerada de vinagre d'arròs
- 2 cullerades d'oli de nous
PREPARACIÓ
Preparació : 5 minuts
Cocció: 5 minuts
1. Traieu el pinyol de les olives i trinxeu-les.
2. Feu una vinagreta amb la soja, el vinagre, l'oli, les olives i la confitura.
3. Prepareu el tomàquet, l'escarola i el calçot per fer-ne una amanida.
4. Talleu els maduixots a làmines amb la mandolina.
5. Marqueu la tonyina a la planxa amb una mica de sal i pebre.
6. Construïu l'amanida i salseu-la amb la vinagreta.
7. Afegiu-hi unes llavors de sèsam i llestos!
Cocció: 5 minuts
1. Traieu el pinyol de les olives i trinxeu-les.
2. Feu una vinagreta amb la soja, el vinagre, l'oli, les olives i la confitura.
3. Prepareu el tomàquet, l'escarola i el calçot per fer-ne una amanida.
4. Talleu els maduixots a làmines amb la mandolina.
5. Marqueu la tonyina a la planxa amb una mica de sal i pebre.
6. Construïu l'amanida i salseu-la amb la vinagreta.
7. Afegiu-hi unes llavors de sèsam i llestos!