Tomates rellenos (Tomàquets farcits) - Argentina

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Anna Wainer, Roses

INGREDIENTS

  • tomàquets
  • ous
  • api
  • pèsols
  • tonyina
  • maionesa
  • mostassa
  • quetxup

PREPARACIÓ

Feu bullir un quants ous fins que siguin durs i reserveu-los.
Podeu establir la relació d'un ou dur per cada 4-6 tomàquets (tot dependrà de la mida dels tomàquets i de si us agrada posar-ne molt o poc en el farcit).
Trieu els tomàquets de mida grossa, vermells però forts, i buideu-los. Deixeu-los de cap per avall perquè s'escorri l'aigua.
Prepareu una salsa barrejant maionesa, quetxup i mostassa (les proporcions sempre seran segons els vostres gustos).
Piqueu ben petita una tija d'api i els ous durs. Incorporeu-ho a la salsa que heu preparat, juntament amb uns quants pèsols i tonyina esmicolada (de llauna).
Remeneu-ho per tal que tots els ingredients quedin ben barrejats i farciu els tomàquets.
Deixeu refredar els tomàquets farcits a la nevera fins a l'hora de servir-los.