Tôm hấp (Llagostins al vapor) - Vietnam
- Programa: Karakia
- Cuina: restaurant Hanoi, Barcelona
INGREDIENTS
- llagostins
- salsa de fesols negres
- salsa de soja
- vi d'arròs
- bitxo fresc
- cebollí
- gingebre
- all
- oli de gira-sol
- coriandre fresc
PREPARACIÓ
Peleu només la part central dels llagostins, respectant la cua i el cap. Després obriu-los per la meitat.
Prepareu la salsa dels llagostins barrejant unes quantes cullerades de salsa de fesols negres amb un raig de salsa de soja, una cullerada d'oli, l'all trinxat i un rajolí de vi d'arròs.
Poseu una culleradeta d'aquesta salsa de fesols negres per sobre de cada llagostí i coeu-los al vapor durant 1 o 2 minuts.
Col·loqueu els llagostins als plats o a la safata de servir i, per sobre, escampeu-hi una mica de cebollí, bitxo fresc i gingebre, tot tallat a tires primes.
Doneu-hi el toc final abocant-hi pel damunt un parell de cullerades d'oli de gira-sol ben calent.
Guarniu-ho amb unes quantes fulles de coriandre fresc i ja ho podeu servir.
Prepareu la salsa dels llagostins barrejant unes quantes cullerades de salsa de fesols negres amb un raig de salsa de soja, una cullerada d'oli, l'all trinxat i un rajolí de vi d'arròs.
Poseu una culleradeta d'aquesta salsa de fesols negres per sobre de cada llagostí i coeu-los al vapor durant 1 o 2 minuts.
Col·loqueu els llagostins als plats o a la safata de servir i, per sobre, escampeu-hi una mica de cebollí, bitxo fresc i gingebre, tot tallat a tires primes.
Doneu-hi el toc final abocant-hi pel damunt un parell de cullerades d'oli de gira-sol ben calent.
Guarniu-ho amb unes quantes fulles de coriandre fresc i ja ho podeu servir.