Tofu rostat amb verat i amanida

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tofu rostat amb verat i amanida
  • (per a 2 persones)
  • 1 verat sense espina (400 g)
  • xampinyons
  • germinacions de rave
  • 150 g tofu
  • salsa de soja
  • julivert

PREPARACIÓ

1. Tallem el tros de tofu que tenim en, aproximadament, tres làmines (uns 60 g cadascuna)

2. Els posem a la planxa amb una miqueta d'oli fins que quedin rostats.

3. Tallem els xampinyons a làmines i els posem en un bol. Els barregem amb les germinacions que tenim. Hi afegim les fulles de julivert, una miqueta de sal, una mica de salsa de soja i un bon rajolí d'oli d'oliva. Ho removem tot bé i ja tindrem l'amanida.

4. Posem els dos lloms de verat a la planxa amb un rajolinet d'oli d'oliva. Al cap d'un minut els girem.

5. Ja ho podem emplatar: posem a sota la làmina enrossida de tofu, el verat al damunt, i a sobre de tot, una miqueta d'amanida. Que vagi molt de gust!