Tofu rostat amb verat i amanida
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Tofu rostat amb verat i amanida
- (per a 2 persones)
- 1 verat sense espina (400 g)
- xampinyons
- germinacions de rave
- 150 g tofu
- salsa de soja
- julivert
PREPARACIÓ
1. Tallem el tros de tofu que tenim en, aproximadament, tres làmines (uns 60 g cadascuna)
2. Els posem a la planxa amb una miqueta d'oli fins que quedin rostats.
3. Tallem els xampinyons a làmines i els posem en un bol. Els barregem amb les germinacions que tenim. Hi afegim les fulles de julivert, una miqueta de sal, una mica de salsa de soja i un bon rajolí d'oli d'oliva. Ho removem tot bé i ja tindrem l'amanida.
4. Posem els dos lloms de verat a la planxa amb un rajolinet d'oli d'oliva. Al cap d'un minut els girem.
5. Ja ho podem emplatar: posem a sota la làmina enrossida de tofu, el verat al damunt, i a sobre de tot, una miqueta d'amanida. Que vagi molt de gust!
2. Els posem a la planxa amb una miqueta d'oli fins que quedin rostats.
3. Tallem els xampinyons a làmines i els posem en un bol. Els barregem amb les germinacions que tenim. Hi afegim les fulles de julivert, una miqueta de sal, una mica de salsa de soja i un bon rajolí d'oli d'oliva. Ho removem tot bé i ja tindrem l'amanida.
4. Posem els dos lloms de verat a la planxa amb un rajolinet d'oli d'oliva. Al cap d'un minut els girem.
5. Ja ho podem emplatar: posem a sota la làmina enrossida de tofu, el verat al damunt, i a sobre de tot, una miqueta d'amanida. Que vagi molt de gust!