Timbal de pomes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Timbal de pomes
- (per a 2 persones)
- 2 pomes pink lady
- 300 g sucre blanc en gra
- 300 g aigua envasada
- una culleradeta d'olivada negra
- 130 g gelat de xocolata blanca
PREPARACIÓ
1.Tallem les pomes a talls regulars per una qüestió estètica però, sobretot, perquè tinguin el mateix punt de cocció.
2.Preparem la barreja de 300 grams de sucre i la mateixa quantitat d'aigua i la fem bullir. Hi calculem una miqueta més d'aigua perquè hem de tenir en compte que s'evapora una mica.
3.Barregem l'olivada amb una mica d'oli i ho remenem bé perquè quedi més diluïda.
4.Escaldem la poma en l'aigua que hem deixat bullint, entre un minut i mig i dos minuts. Per acabar-ne la cocció la podem passar a un bol amb aigua amb gel.
5.Escumem la poma perquè no deixi anar aigua.
6.Emplatem la poma amb un motlle rodó i amb una cullera calenta hi escampem el gelat per sobre.
7.Hi posem una mica d'olivada al damunt de tot.
2.Preparem la barreja de 300 grams de sucre i la mateixa quantitat d'aigua i la fem bullir. Hi calculem una miqueta més d'aigua perquè hem de tenir en compte que s'evapora una mica.
3.Barregem l'olivada amb una mica d'oli i ho remenem bé perquè quedi més diluïda.
4.Escaldem la poma en l'aigua que hem deixat bullint, entre un minut i mig i dos minuts. Per acabar-ne la cocció la podem passar a un bol amb aigua amb gel.
5.Escumem la poma perquè no deixi anar aigua.
6.Emplatem la poma amb un motlle rodó i amb una cullera calenta hi escampem el gelat per sobre.
7.Hi posem una mica d'olivada al damunt de tot.