Timbal de ceps amb costelles de conill

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Nicolau
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona

INGREDIENTS

  • 240 g de ceps
  • 40 costelletes de conill
  • 1 all tendre
  • una branqueta de romaní
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per fer l'oli de romaní, en un cassó amb oli poseu-hi una branqueta de romaní i deixeu-lo confitar durant 5 minuts.

Passats els 5 minuts retireu-lo del foc i reserveu-lo.

A continuació, en una paella amb l'oli ben calent, salteu els ceps tallats a trossos.

Quan estiguin daurats, afegiu-hi l'all tendre també tallat a trossos, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i quan estigui tot daurat retireu-ho del foc.

Tot seguit, en una altra paella amb l'oli ben calent fregiu les costelles de conill.

Quan estiguin daurades afegiu-hi una mica d'oli de romaní per sobre, rectifiqueu-ho de sal i pebre i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb els saltat de ceps, a sobre poseu-hi les costelles i desemmotlleu-ho.