Teules de Macadàmia

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per fer-ne unes quantes:
  • 125 g de sucre en pols
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 75 g de farina blanca
  • 2 ous de gallina
  • 40 g de mantega de bona qualitat
  • 75 g de macadàmies crues

PREPARACIÓ

Preparació: 20 minuts
Cocció: 5 minuts

1. Talleu les nous de macadàmia a làmines amb la mandolina.
2. En un bol, barregeu-hi el sucre en pols amb la farina i el sucre de vainilla.
3. Desfeu la mantega i afegiu-n'hi dues cullerades.
4. Afegiu-hi els ous batuts.
5. Preescalfeu el forn al màxim.
6. Afegiu-hi les làmines de macadàmia.
7. Unteu una safata per anar al forn amb la resta de la mantega, i poseu-hi cullerades de massa.
8. Unteu el corró amb oli d'oliva.
9. Coeu les teules 5 minuts al forn.
10. Agafeu-les amb una espàtula d'acer i poseu-les al damunt del corró, perquè agafin forma de teula. Deixeu-les refredar.