Terrines de fruites vermelles
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 6 persones:
- 150 g de sucre blanc
- 5 fulls de gelatina
- 300 ml d'aigua envasada
- 60 g de confitura de violetes
- flors comestibles
- fruites vermelles
- aigua de roses
PREPARACIÓ
1. Remulleu les fulles de gelatina en aigua freda durant un parell de minuts perquè es torni flexible i moldejable.
2. Poseu un cassó al foc amb el sucre, la confitura de violetes i una quarta part de l'aigua. Escalfeu-ho a foc lent fins que el sucre es dissolgui completament.
3. Desfeu la gelatina en aquest xarop i tot plegat dins la resta de l'aigua.
4. Refredeu-ho en un bany maria de gel fins que quedin butllofes a la superfície quan ho remeneu.
5. Poseu les flors de cap per avall als motlles i una mica de gelatina al damunt. Deixeu-ho refredar a la nevera. Poseu en un bol tota la fruita vermella (gerds, aranyons, maduixetes, etc.) i aboqueu-hi la resta de la gelatina al damunt. I cap a la nevera!
2. Poseu un cassó al foc amb el sucre, la confitura de violetes i una quarta part de l'aigua. Escalfeu-ho a foc lent fins que el sucre es dissolgui completament.
3. Desfeu la gelatina en aquest xarop i tot plegat dins la resta de l'aigua.
4. Refredeu-ho en un bany maria de gel fins que quedin butllofes a la superfície quan ho remeneu.
5. Poseu les flors de cap per avall als motlles i una mica de gelatina al damunt. Deixeu-ho refredar a la nevera. Poseu en un bol tota la fruita vermella (gerds, aranyons, maduixetes, etc.) i aboqueu-hi la resta de la gelatina al damunt. I cap a la nevera!