Terrines de fruites vermelles

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 6 persones:
  • 150 g de sucre blanc
  • 5 fulls de gelatina
  • 300 ml d'aigua envasada
  • 60 g de confitura de violetes
  • flors comestibles
  • fruites vermelles
  • aigua de roses

PREPARACIÓ

1. Remulleu les fulles de gelatina en aigua freda durant un parell de minuts perquè es torni flexible i moldejable.

2. Poseu un cassó al foc amb el sucre, la confitura de violetes i una quarta part de l'aigua. Escalfeu-ho a foc lent fins que el sucre es dissolgui completament.

3. Desfeu la gelatina en aquest xarop i tot plegat dins la resta de l'aigua.

4. Refredeu-ho en un bany maria de gel fins que quedin butllofes a la superfície quan ho remeneu.

5. Poseu les flors de cap per avall als motlles i una mica de gelatina al damunt. Deixeu-ho refredar a la nevera. Poseu en un bol tota la fruita vermella (gerds, aranyons, maduixetes, etc.) i aboqueu-hi la resta de la gelatina al damunt. I cap a la nevera!