Terrina freda de conill de bosc

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ramon

INGREDIENTS

  • 1 conill de bosc
  • 1 copa de vi ranci
  • 2 tòfones petites
  • 1 pastanaga
  • 1 tall de cansalada
  • 200 g de botifarra crua
  • 4 fulles de gelatina
  • 1/2 l de brou de carn
  • 8 rossinyols

PREPARACIÓ

Poseu en un bol el conill tallat a trossos, una mica de tòfona tallada, un rajolí de vi ranci i els rossinyols (també poden ser confitats).
Afegiu-hi el fons de carn, la botifarra esparracada, salpebreu-ho i remeneu-ho bé perquè quedi ben barrejat. La gelatina, prèviament remullada, poseu-la al foc perquè es desfaci i llavors afegiu-la a la barreja. Tapeu-ho amb paper de plata, poseu-ho a la nevera i deixeu-ho que reposi una hora. Per muntar la terrina, feu capes amb el conill, la pastanaga tallada a tires, la cansalada i una mica de tòfona, i així successivament. Poseu-la al bany maria durant 30 minuts, després al forn durant una hora i deixeu-la reposar 1 dia a la nevera. Per emplatar-ho, feu talls d'un centímetre, i podeu acompanyar-ho amb una vinagreta, tòfones o enciam.