Terrina de vedella dels Pirineus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Sala
INGREDIENTS
- 300 g de carn picada de vedella
- 100 g de papada de porc
- 100 g de bolets
- 100 g de ceba tendra i pastanaga
- 2 cullerades de farina
- 1 gotet d'oli
- 3 ous
- fulles de col
- sal, pebre negre
- 1/2 copeta de brandi
- herbes aromàtiques
PREPARACIÓ
Poseu en un bol la carn de vedella picada i la papada de porc.
Salpebreu-ho i afegiu-hi els ous, la farina i una mica d'herbes aromàtiques. Barregeu-ho tot ben bé i tireu-hi una mica de conyac. Unteu la terrina amb una mica d'oli i cobriu-ne les parets amb les fulles de col. Aneu-la omplint amb una capa de carn, una capa de bolets, una de ceba tendra i pastanaga tallades a tires, i així fins que estigui ben plena. Coueu-la al forn durant 45 minuts i a 170 graus. Talleu-la quan ja estigui cuita i serviu-la acompanyada amb mongeta tendra, pastanaga i col llombarda, ratllades i amanides amb una mica d'oli de tòfones.
Salpebreu-ho i afegiu-hi els ous, la farina i una mica d'herbes aromàtiques. Barregeu-ho tot ben bé i tireu-hi una mica de conyac. Unteu la terrina amb una mica d'oli i cobriu-ne les parets amb les fulles de col. Aneu-la omplint amb una capa de carn, una capa de bolets, una de ceba tendra i pastanaga tallades a tires, i així fins que estigui ben plena. Coueu-la al forn durant 45 minuts i a 170 graus. Talleu-la quan ja estigui cuita i serviu-la acompanyada amb mongeta tendra, pastanaga i col llombarda, ratllades i amanides amb una mica d'oli de tòfones.