Terrina de vedella dels Pirineus

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Sala

INGREDIENTS

  • 300 g de carn picada de vedella
  • 100 g de papada de porc
  • 100 g de bolets
  • 100 g de ceba tendra i pastanaga
  • 2 cullerades de farina
  • 1 gotet d'oli
  • 3 ous
  • fulles de col
  • sal, pebre negre
  • 1/2 copeta de brandi
  • herbes aromàtiques

PREPARACIÓ

Poseu en un bol la carn de vedella picada i la papada de porc.
Salpebreu-ho i afegiu-hi els ous, la farina i una mica d'herbes aromàtiques. Barregeu-ho tot ben bé i tireu-hi una mica de conyac. Unteu la terrina amb una mica d'oli i cobriu-ne les parets amb les fulles de col. Aneu-la omplint amb una capa de carn, una capa de bolets, una de ceba tendra i pastanaga tallades a tires, i així fins que estigui ben plena. Coueu-la al forn durant 45 minuts i a 170 graus. Talleu-la quan ja estigui cuita i serviu-la acompanyada amb mongeta tendra, pastanaga i col llombarda, ratllades i amanides amb una mica d'oli de tòfones.