Tejszínhabos gesztenyepüre (Fideus de castanyes amb nata) - Budapest, Hongria

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Andrea Gömöry, Barcelona

INGREDIENTS

  • 250 g de pasta marron glacé (pasta de castanyes bullides)
  • nata
  • cireres àcides

PREPARACIÓ

Passeu la pasta de castanyes per un premsador (un estri semblant als premsadors d'alls, però bastant més gros). Si no en teniu, podeu mirar d'utilitzar un colador de forats no gaire fins o un passapurés. És qüestió d'aconseguir una mena de fideus de castanya. Us anirà millor si la pasta de castanyes és freda de la nevera; si és calenta, s'empastarà més a l'estri i costarà més fer els fideus.
Prepareu cada bol individual, posant-hi una mica de nata muntada i, per sobre, un parell de cullerades de fideus de castanya.
Guarniu cada bol amb una miqueta més de nata i, per sobre, una cirera àcida.
Deixeu-ho a la nevera fins al moment de portar-ho a taula.