Te amb menta (.) - Jordània
- Programa: Karakia
- Cuina: Nàdia Ayasreh i Yolanda Fierro, Barcelona
INGREDIENTS
- fulles de te
- canyella
- sucre
- aigua
- menta fresca
PREPARACIÓ
Ompliu la tetera amb aigua i poseu-la al foc. Afegiu-hi 4 o 5 cullerades de sucre, al vostre punt de dolçor, i uns quants bocins de canyella. Remeneu-ho una mica perquè el sucre comenci a desfer-se.
Poseu les fulles de te dins un bullidor de forats menuts i amb cadeneta. D'aquesta manera us serà més fàcil treure'l després. Submergiu-lo dins la tetera i deixeu que reposi uns 3 o 4 minuts.
Serviu el te en gots més aviat llarguets i que cadascú s'hi posi dues o tres fulles de menta, al seu gust.
Poseu les fulles de te dins un bullidor de forats menuts i amb cadeneta. D'aquesta manera us serà més fàcil treure'l després. Submergiu-lo dins la tetera i deixeu que reposi uns 3 o 4 minuts.
Serviu el te en gots més aviat llarguets i que cadascú s'hi posi dues o tres fulles de menta, al seu gust.