Tatin de botifarra negra i pomes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Ruiz
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fragata, Sitges

INGREDIENTS

  • 4 cercles de pasta de full
  • 500 g de pomes golden
  • 400 g de botifarra negra
  • 1 tassa de fons de carn
  • 50 g de mantega
  • sucre
  • fulles de farigola

PREPARACIÓ

Per fer el tatin, en una paella amb mantega i sucre, salteu la poma pelada i tallada a quarts.

Quan estigui dauradeta, poseu-la en un motllo. Cobriu el motllo amb la pasta de full i deixeu-lo coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.

A continuació, en un cassó escalfeu el fons de carn.

Mentrestant, en una paella sense oli, salteu la botifarra negra tallada a rodanxes ben gruixudes.

I ja per acabar, emplateu el tatin, desemmotlleu-lo, poseu-hi la botifarra negra al voltant i salseu-ho tot amb el fons de carn.
Anar al contingut