Tataki amb salsa

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tataki amb salsa
  • (per a 2 persones)
  • 1 tall de ventresca de tonyina
  • microvegetals:
  • mustard cress (wasabi)
  • sakura cress (ravets)
  • shiso verd (menta)
  • daikon cress (nap xinès)
  • Per a la salsa:
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • oli de sèsam
  • 1 got de suc de llimona
  • oli de pipes
  • lecitina de soja

PREPARACIÓ

1. Barregem totes les fulles dels microvegetals en un bol. Les reservem.
2. Escalfem una paella, hi afegim un rajolinet d'oli i coem els talls de ventresca a la planxa.
3. Per fer la salsa, barregem en el got de la batedora elèctrica l'oli de sèsam i la salsa de soja, a parts iguals.
4. Hi afegim el suc de llimona i la lecitina de soja. Ho barregem tot amb la batedora elèctrica fins que agafi textura de salsa.
5. Preparem un oli picant triturant unes fulles de mustard cress amb oli de pipes.
6. Per emplatar, posem la ventresca de tonyina al centre d'un plat amb la barreja de fulles de microvegetals al damunt. Tirem una mica de salsa a sobre de la tonyina i un bon raig de l'oli de pipes amb wasabi al voltant del peix. Que vagi de gust!