Tàrtar de verat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Dani Nieto
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Marítim, Tossa de Mar
INGREDIENTS
- 4 verats
- 2 tomàquets de pera
- 1 manat de cibulet
- 1 pot d'ous d'arengada
- 4 ous de guatlla
- 1 baguet torrada
- 1 enciam vermell
- sal en escames
- oli verge extra
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint escaldeu els tomàquets durant 10 segons.
Després, deixeu-los refredar en un bol amb aigua freda, peleu-los, traieu-ne la polpa, talleu-los a dauets i reserveu-los.A continuació, peleu el verat, traieu-li les espines, talleu-lo a dauets, poseu-lo en un bol juntament amb els dauets de tomàquet, el cibulet picat, la sal i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el tàrtar de verat i tomàquet, poseu-hi els ous d'arengada a sobre, cobriu-lo amb un ou de guatlla cru i sense closca, desemmotlleu-lo, poseu-hi unes quantes torradetes i una mica d'enciam al costat i guarniu el plat amb una mica de pebre i sal en escames.
Després, deixeu-los refredar en un bol amb aigua freda, peleu-los, traieu-ne la polpa, talleu-los a dauets i reserveu-los.A continuació, peleu el verat, traieu-li les espines, talleu-lo a dauets, poseu-lo en un bol juntament amb els dauets de tomàquet, el cibulet picat, la sal i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el tàrtar de verat i tomàquet, poseu-hi els ous d'arengada a sobre, cobriu-lo amb un ou de guatlla cru i sense closca, desemmotlleu-lo, poseu-hi unes quantes torradetes i una mica d'enciam al costat i guarniu el plat amb una mica de pebre i sal en escames.