Tàrtar de vedella amb oli de llimona, tàperes i ceba

Imatge recepta de Tàrtar de vedella amb oli de llimona, tàperes i ceba
  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Filet de vedella net
  • Llimones
  • Sal i pebre negre
  • Oli d'oliva verge
  • Tàperes
  • Ceba tendra
  • Porradell
  • Pa

PREPARACIÓ

1. Poliu el filet i talleu-lo amb un ganivet a trossets petits.

2. Feu l'oli de llimona amb la ratlladura de la pell de llimona, el suc, sal, pebre i oli d'oliva.

3. Renteu i piqueu la ceba tendra i el porradell.

4. Torreu el pa al forn.

5. Barregeu el tàrtar amb les tàperes, la ceba i el porradell. Amaniu-ho amb la vinagreta de llimona.



*Es pot acompanyar amb torradetes.
Anar al contingut