Tàrtar de iogurt

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tàrtar de iogurt
  • (2 persones)
  • 1 iogurt natural
  • fulles grosses de ruca
  • 20 g de pinyons torrats
  • 1 ceba tendra
  • 2 raves vermells nets
  • 1 tomàquet

PREPARACIÓ

1. Per fer el tàrtar, rentem el tomàquet i els raves.

2. Tallem la ruca i la posem en un bol amb el iogurt. Batem la ruca amb el iogurt i hi afegim sal, oli d'oliva, pinyons torrats, raves i ceba tendra.

3. Salpebrem el tomàquet i l'emplatem.


*Aquest tàrtar s'acompanya d'una cuixa de pollastre a la planxa amb poma, com a segon plat, al menú proposat el 24 de març.