Tàrtar de bacallà amb kiwi

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 150 g de bacallà esqueixat
  • 4 patates ratte petites
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot groc
  • 1 kiwi
  • fulles d'orenga seques
  • fulles d'orenga fresques

PREPARACIÓ

1. Posem oli d'oliva dins el bol amb el bacallà perquè emulsioni. Hi afegim orenga per aromatitzar-lo i ho barregem.

2. Tallem a daus el pebrot verd. Una espurneta de sal i pebre i els saltem una mica. Fem el mateix amb el pebrot groc: el posem a la paella amb sal, oli i pebre.

3. Tallem a daus les patates que ja tenim bullides. Pelem el kiwi i el tallem ben petit. Al bol, hi posem el bacallà, les dues classes de pebrot que ja hem saltat, la patata i el kiwi.

Al menú proposat el 21 d'abril el tàrtar s'acompanya amb un bacallà a l'estil dels monjos de Poblet.