Tàrtar amb puré d'alvocat i festucs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carlos Alconchel
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Windsor, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per al tàrtar
  • 200 g de lluç
  • 200 g de rap
  • 2 gambes
  • 2 alvocats
  • 1 llima
  • 1/2 ceba
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • tabasco
  • Per a la vinagreta
  • 10 festucs
  • tabasco
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 1 llima
  • shiso

PREPARACIÓ

Per fer el tàrtar, poseu en un bol el lluç picat, el rap picat, el pebre, l'oli d'oliva, la ceba picada, el suc de llima, el tabasco i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona.

Per fer el puré d'alvocats, poseu en un altre bol els alvocats, pelats i tallats a dauets, l'os d'un alvocat, la sal, el pebre, el tabasco, la ceba picada i l'oli, remeneu-ho bé, aixafeu-ho amb una forquilla, tapeu el bol amb paper film i deixeu-ho refredar a la nevera.

A continuació, peleu les gambes, piqueu-les, salpebreu-les, amaniu-les amb una mica de suc de llima i reserveu-les.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol els festucs picats, el tabasco, l'oli d'oliva, la sal, el pebre, el suc de llima, remeu-ho bé i reserveu-ho.

I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, poseu-hi les gambes picades al fons, el puré d'alvocats a sobre i cobriu-ho amb el tàrtar de rap i lluç.

Seguidament, desemmotlleu-ho, salseu-ho amb la vinagreta i guarniu el plat amb una mica de shiso i uns quants festucs..
Anar al contingut