Taronja amb taronja

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 10 taronges fermes
  • 250 g de sucre
  • 250 cc d'aigua

PREPARACIÓ

1. Preparem la pell de taronja caramel·litzada.
a. Amb un pelador, pelem la taronja, mantenint les pells sense la part blanca interior.
b. Les tallem tan primes com puguem.
c. Fem un almívar, simplement desfent el sucre en l'aigua a foc lent.
d. Hi afegim les pells de la taronja i les deixem bullir a foc suau...
e. Quan hagi reduït l'aigua, tindrem un líquid de textura similar a un xarop amb les pells de taronja ben caramel·litzada.
2. Pelem la resta de taronges i les presentem en rodanxes, excepte 2 amb les quals farem suc per cobrir-les (en una plata o en un bol).
3. Presenteu aquestes postres emplatades: en el fons del plat un llit de taronja, salsat amb el caramel de taronja (prèviament refredat).