Taronja amanida amb alvocat

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Taronja amanida amb alvocat
  • (per a 2 persones )
  • 2 taronges
  • alvocat madur
  • 40 g d'olives "mortes" aragoneses
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cebes tendres
  • fulles d'alfàbrega genovesa
  • vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ

1. Per fer la taronja, la tallem a rodanxes i l'emplatem. Marquem l'alvocat i n'aprofitem la polpa, que anem col¿locant al mig del plat.

2. La decorem amb olives negres pel damunt, una mica d'alfàbrega i trossets de ceba.

3. Després fem la vinagreta. Posem el vinagre de Mòdena en un bol i el barregem amb l'oli.